Prajitura Pishinger cu foi de napolitana si crema de ciocolata cu alune se pregateste foarte usor si este delicios. Este o prajitura cu crema de ciocolata pe care o puteti pregati pentru orice ocazie festiva.
Prajitura Pishinger se pregateste foarte usor si este delicioasa. De la versiunea originala s-au dezvoltat mai multe variante, dar numele ii vine de la inventatorul sau, cofetarul din Vienna - Oscar Pischinger.
Se prajesc alunele usor, se lasa sa se raceasca si se macina fin.
Untul, smantana pentru frisca si zaharul se pun pe foc mic, amestecand continuu, pana cand incep sa se ingroase.
Adauga ciocolata in amestecul luat de pe foc si amesteca pana se topeste si se incorporeaza. Poti adauga acum si arome daca doresti.
Lasa crema putin sa se racoreasca si incorporeaza alunele.
Intinde 3 linguri de crema pe prima foaie de napolitana, adauga o noua foaie si crema si tot asa pana se termina crema. Acopera prajitura cu o folie protectoare si apas-o usor. Las-o asa 3 ore.
Deasupra topeste ciocolata sau pregateste o glazura de ciocolata si imbrac-o pe toata.
Las-o sa se intareasca dupa care poti s-o servesti.
Serveste prajitura Pishinger cu foi de napolitana si crema de ciocolata dupa ce s-a intarit glazura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii