Pentru décor: zahar pudra, pentru fiecare bucata ¼ compot de caise si 2-3 boabe de struguri albi Fierbem pastele in apa sarata, le strecuram, le
Pentru décor: zahar pudra, pentru fiecare bucata ¼ compot de caise si 2-3 boabe de struguri albi
Fierbem pastele in apa sarata, le strecuram, le clatim cu apa rece si le lasam sa se raceasca. Batem spuma untul si incorporam galbenusurile si 5-6 linguri de zahar. Apoi adaugam smantana, coaja de lamaie, pastele si albusurile batute spuma impreuna cu zaharul vanilat. Ungem cu unt un vas rezistent termic de 25x20 de cm in care punem 1/3 din amestecul obtinut. Presaram cu macul amestecat cu zaharul ramas si stafidele, acoperim cu inca 1/3 din amestec. Apoi ungem cu un strat de gem si acoperim cu restul amestecului. Coacem la cuptorul pre-incalzit la foc mediu 1 ora. Servim cald taiat in patrate, decoram fiecare bucata cu ¼ de compot de caise si 2-3 boabe de struguri albi.
Alte dulciuri delicioase recomandate
Prajitura cu capsuni
Tort capsuni
Spuma capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii