Se cerne faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul, sarea si zaharul. Compozitia se amesteca impreuna cu untul, se adauga oul batut bine, alunel
Se cerne faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul, sarea si zaharul. Compozitia se amesteca impreuna cu untul, se adauga oul batut bine, alunele si laptele. Aluatul obtinut se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptor pentru 20 de minute. Dupa ce s-a copt, blatul se scoate din cuptor si se taie in jumatate. Se caramelizeaza zaharul si se toarna apoi intr-o farfurie unsa cu unt. Dupa ce se raceste, se piseaza si se amesteca apoi cu frisca. Se asaza pe ambele blaturi piersicile, iar deasupra lor se intinde frisca amestecata cu zaharul caramelizat.
Prajitura se serveste taiata in felii.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Ciocolata de casa Prajituri delicioase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii