Pentru prajitura pufoasa cu branza de vaci va trebuie 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri de smantana, 7 linguri de iaurt. Este o prajitura ce se prepara foarte usor, dar e delicioasa.
Pentru prajitura pufoasa cu branza de vaci, se bat spuma albusurile cu zahar, adaugam apoi galbenusurile, smantana, iaurtul, uleiul, lamaia, praful de amoniac si faina. Punem compozitia in tava tapetata cu margarina si faina. Peste compozitie, punem cu lingura pasta din branza, facuta din 700 g branza amestecata cu 200 g zahar, 3 oua intregi, un plic de vanilie si 4 linguri de gris, dupa care dam la cuptorul incalzit, timp de 45 de minute.
Dupa ce s-a copt pudram prajitura pufoasa cu branza de vaci cu zahar pudra si o portionam dupa dorinta, apoi o servim.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii