Faina se amesteca cu untul, apoi cu restul de ingrediente. Se framanta bine aluatul si se intinde o foaie intr-o tava. Se pastreaza o parte din coca
Faina se amesteca cu untul, apoi cu restul de ingrediente. Se framanta bine aluatul si se intinde o foaie intr-o tava. Se pastreaza o parte din coca si se fac suluri subtiri, care se asaza peste foaie, in forma de patrate. In fiecare patrat se pune dulceata si se da tava la cuptor.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Papanasi fierti Tiramisu Prajitura cu visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii