Aceasta reteta de prajitura este, dupa cum ii spune si numele, rapida, in plus este aromata si suculenta de la delicioasele capsuni. Poate fi facuta si cu alte fructe, servita langa o cana de socata.
Se pune faina intr-un castron, se sparg ouale la mijloc, se amesteca, cu faina, turnand laptele putin cite putin. Se adauga sarea, 50 gr. zahar si ciresele. Se topeste untul si se unge forma; restul de unt se incorporeaza in compozitie care se pune apoi in forma si se coace, la cuptorul incalzit in prealabil, 30-35 de minute.
Prajitura rapida cu cirese se pudreaza cu zahar dupa ce e scoasa din cuptor, si se servede calda sau rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii