Untul se amesteca cu zahar, nuci si galbenusuri, se freaca sa se obtina o compozitie omogena. Se adauga albusurile batute spuma tare( cu o lingura de
Untul se amesteca cu zahar, nuci si galbenusuri, se freaca sa se obtina o compozitie omogena. Se adauga albusurile batute spuma tare( cu o lingura de apa rece).
Compozitia se desarta intr-o tava unsa si tapetata cu faina, se presara abundent cu visine. Se coace la foc potrivit.
Alte prajituri recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii