Prajitura rapida Tuti

Pentru prajitura rapida Tuti aveti nevoie de 3oua intregi, o cana de zahar, vanilie, sare, mere rase , faina si esenta de migdale.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • o cana de zahar
  • vanilie
  • sare
  • mere rase
  • faina si esenta de migdale

Mod de preparare

Pentru prajitura rapida Tuti se freaca cu mixerul timp de cinci minute, dupa care se adauga doua cani de mere rase, o lingurita de bicarbonat nestins si 2 cani de faina. Totul se coace in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, apoi se taie fierbinte. Din douasprezece linguri de zahar, trei linguri de apa, trei linguri de cacao, un pachet de margarina se face un sirop care se toarna fierbinte peste prajitura taiata, iar dupa aceea se acopera cu nuca macinata i se intoarce prajitura cu nuca in jos.


La final, pe deasupra se presara foarte bine nuca de cocos, apoi prajitura rapida Tuti se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci