Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se i
Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se imparte in doua. Se pune la frigider si se lasa o ora sa se raceasca.
Umplutura:
Branza se amesteca bine cu 3 galbenusuri, zaharul praf ramas si biscuitii. Se potriveste zaharul si branza dupa gust. Se ia o portie de aluat din frigider,se da pe razatoare ( ca frecateii) si se niveleaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune umplutura cu branza si se da pe razatoare a doua portie de aluat si se acopera branza. Prajitura se coace pana devine maronie.
Alte
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Compot de caise
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii