Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se i
Faina, margarina, 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se imparte in doua. Se pune la frigider si se lasa o ora sa se raceasca.
Umplutura:
Branza se amesteca bine cu 3 galbenusuri, zaharul praf ramas si biscuitii. Se potriveste zaharul si branza dupa gust. Se ia o portie de aluat din frigider,se da pe razatoare ( ca frecateii) si se niveleaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune umplutura cu branza si se da pe razatoare a doua portie de aluat si se acopera branza. Prajitura se coace pana devine maronie.
Alte
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Compot de caise
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii