Batem spuma albusurile cu zaharul si adaugam nuca maruntita si prajita, faina, si coacem aluatul intr-o tava unsa. Fierbem la abur galbenusurile cu za
Batem spuma albusurile cu zaharul si adaugam nuca maruntita si prajita, faina, si coacem aluatul intr-o tava unsa. Fierbem la abur galbenusurile cu zaharul. Dupa racire, amestecam cu margarina pana obtinem o crema neteda. Impartim crema in doua, intr-o jumatate adaugam 2 linguri de cacao si umplem foaia de piscot si foaia cu nuca. La cealalta jumatate de crema adaugam 2 plicuri de zahar vanilat si o turnam pe foaia cu nuca. Prajim zaharul cu nuca si il turnam pe o hartie unsa cu margarina. Dupa ce se intareste macinam sau rupem compozitia si presaram pe prajitura.
Alte retete de prajitura recomandate
Tiramisu original
Tort de ciocolata
Prajitura cu nuca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii