Pentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.
Pentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata, arome si 4 linguri de faina. Crema - se freaca 6 galbenusuri cu 250 g zahar pe baie de aburi, apoi se adauga 4 linguri de cacao. Dupa ce s-a ingrosat, se raceste si se amesteca cu 250 g unt frecat spuma, dupa care se intinde pe blatul copt. Deasupra se pune o glazura facuta din trei linguri de cacao, cinci linguri de zahar si trei linguri de apa. Se fierbe pana se leaga, iar dupa ce s-a racit, se adauga peste compozitie crema de unt.
Prajitura Rita se serveste dupa ce s-a racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii