Se freaca untul cu o lingura de zahar, se adauga 4 oua si 150 ml lapte cu drojdie dizolvata in el. Se amesteca bine si se adauga apoi faina in ploaie
Se freaca untul cu o lingura de zahar, se adauga 4 oua si 150 ml lapte cu drojdie dizolvata in el. Se amesteca bine si se adauga apoi faina in ploaie. Se framanta aluatul si se intinde o foaie, care se face plic si se lasa la cald aproximativ jumatate de ora. Se impare apoi aluatul in 3 bucati si se unge fiecare cu crema. Se ruleaza si se inteapa cu furculita din loc in loc. Se ung rulourile obtinute cu ou batut si se pun intr-o tava, in cuptorul cald, la copt.
Prajitura se serveste ornata cu frisca.
Alte retete:
Ciocolata de casa Dulceata de gutui Lapte de pasare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii