Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele din dulceata si albusurile
Se freaca spuam untul impreuna cu zaharul si se adauga smantana. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi fructele din dulceata si albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia peste telemeaua rasa si se amesteca incet. Se toarna compozitia intr-o tava iar aceasta se pune peste un vas cu apa coloctita. Se introduce in cuptor si se lasa 45 de minute la copt.
Dupa ce s-a racit, se taie felii si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii