Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.
Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute. Dupa ce s-a copt, se raceste si se pune deasupra gem de caise, peste care se aseaza o crema facuta din 200 g nuci macinate, 150 g biscuiti, 200 g unt, 200 g zahar, 6 linguri de lapte, 2 linguri de cacao si mirodenii. Se amesteca toate la un loc si se face ca o pasta maron, pe care o turnam deasupra peste rulada coapta. Dupa ce punem crema maron, turnam peste ea o glazura din ciocolata alba.
Dupa ce s-a intarit glazura, prajitura Sighisoara se poate servi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii