Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.
Pentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute. Dupa ce s-a copt, se raceste si se pune deasupra gem de caise, peste care se aseaza o crema facuta din 200 g nuci macinate, 150 g biscuiti, 200 g unt, 200 g zahar, 6 linguri de lapte, 2 linguri de cacao si mirodenii. Se amesteca toate la un loc si se face ca o pasta maron, pe care o turnam deasupra peste rulada coapta. Dupa ce punem crema maron, turnam peste ea o glazura din ciocolata alba.
Dupa ce s-a intarit glazura, prajitura Sighisoara se poate servi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii