Galbenusurile se freaca cu 150 gr. zahar, apoi se amesteca cu untdelemn, lapte si faina, cacao, praf de copt nestins. Se toarna totul intr-o tava uns
Galbenusurile se freaca cu 150 gr. zahar, apoi se amesteca cu untdelemn, lapte si faina, cacao, praf de copt nestins. Se toarna totul intr-o tava unsa si tapetata si se coace incomplet la foc mic. Se scoate din cuptor, se intinde un strat de gem acrisor, pe toata suprafata blatului si deasupra se toarna albusurile batute spuma cu 50 gr. zahar. Se coace la foc foarte moale pina cind bezeaua s-a copt si a capatat o culoare aurie.
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii