Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, raci
Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, racim amestecul. Batem spuma margarina cu zaharul si, daca crema s-a racit, le amestecam. In jumatate de crema punem 2 linguri de cacao. Ungem o foaie cu crema cu cacao, pozitionam piscoturile inmuiate in rom in crema si ungem crema alba deasupra, acoperim cu cealalta foaie. Glazuram cu ciocolata de menaj.
Alte prajituri recomandate
Tort de mere
Placinta cu mere
Tort ciocolata

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii