Prajitura simpla cu piscoturi

Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, raci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri faina cu gris
  • 8 linguri zahar
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • Pentru crema:
  • 25 dkg margarina
  • 20 dkg zahar pudra
  • 4 dl lapte
  • 2 linguri intaritor

Mod de preparare

Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, racim amestecul. Batem spuma margarina cu zaharul si, daca crema s-a racit, le amestecam. In jumatate de crema punem 2 linguri de cacao. Ungem o foaie cu crema cu cacao, pozitionam piscoturile inmuiate in rom in crema si ungem crema alba deasupra, acoperim cu cealalta foaie. Glazuram cu ciocolata de menaj.
Alte prajituri recomandate

Tort de mere

Placinta cu mere

Tort ciocolata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci