Prajitura simpla cu piscoturi

Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, raci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri faina cu gris
  • 8 linguri zahar
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • Pentru crema:
  • 25 dkg margarina
  • 20 dkg zahar pudra
  • 4 dl lapte
  • 2 linguri intaritor

Mod de preparare

Coacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra, laptele si intaritorul, racim amestecul. Batem spuma margarina cu zaharul si, daca crema s-a racit, le amestecam. In jumatate de crema punem 2 linguri de cacao. Ungem o foaie cu crema cu cacao, pozitionam piscoturile inmuiate in rom in crema si ungem crema alba deasupra, acoperim cu cealalta foaie. Glazuram cu ciocolata de menaj.
Alte prajituri recomandate

Tort de mere

Placinta cu mere

Tort ciocolata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori