• mixati albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble,
• mixati albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor duble, adaugand apoi treptat zaharul pana obtineti o bezea tare
• adaugati si zeama de lamaie, putin cate putin
• amestecati separat galbenusurile cu uleiul pana devin cremoase, apoi adaugati laptele
• turnati galbenusurile peste albusuri si amestecati usor cu o spatula, de sus in jos
• amestecati faina cu praful de copt si cerneti peste compozitia de oua, putin cate putin
• incorporati cu grija toata faina pana aluatul devine omogen
• tapetati tava de la aragaz cu hartie de copt si coaceti blatul in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 15-20 de minute
• lasati apoi blatul la racit si taiati-l in cuburi
• pentru glazura, topiti untul, adaugati zaharul si praful de cacao si lasati pe foc mic pana se topeste zaharul. La final adaugati esenta de rom si lasati glazura sa se raceasca foarte putin
• glazurati toate cuburile si tavaliti-le prin fulgii de nuca de cocos.
Savurati!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii