Pentru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire.
Pnetru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire, se unge cu unt fierbinte si se ruleaza, apoi se da la rece timp de doua ore. Dupa aceea, se ia fiecare sul si se taie in 10 parti. Se intind foi mici care se umplu cu crema de nuca facuta din 200 g nuca, 200 g zahar pudra si 4 albusuri batute spuma. Se coc la foc iute.
Prajitura Trabuc se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii