Pentru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire.
Pnetru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire, se unge cu unt fierbinte si se ruleaza, apoi se da la rece timp de doua ore. Dupa aceea, se ia fiecare sul si se taie in 10 parti. Se intind foi mici care se umplu cu crema de nuca facuta din 200 g nuca, 200 g zahar pudra si 4 albusuri batute spuma. Se coc la foc iute.
Prajitura Trabuc se pudreaza cu zahar pudra si se serveste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii