Framantam ingredientele pentru aluat in afara de praful de cacao si il impartim in 3 parti, le coacem pe tava intoarsa. Intr-o foaie adaugam cacao si
Framantam ingredientele pentru aluat in afara de praful de cacao si il impartim in 3 parti, le coacem pe tava intoarsa. Intr-o foaie adaugam cacao si smantana. Crema: fierbem budinca in lapte, batem spuma 20 dkg margarina, 20 dkg zahar pudra si 1 zahar vanilat. Ungem o foaie galbena cu gem si pozitionam deasupra foaia maro, intindem crema si acoperim cu cealalta foaie galbena. Amestecam 3 albusuri cu 18 dkg zahar la abur si ungem glazura ct e calda pe prajitura, presaram cu fulgi de ciocolata.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine
Tarta fructe
Dulceata de visine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii