Pentru prajitura Visinica se face un blat din 200 g zahar pudra, 6 galbenusuri, 5 linguri de ulei, 3 linguri de lapte.
Pentru prajitura Visinica, se face un blat din 200 g zahar pudra, 6 galbenusuri, 5 linguri de ulei, 3 linguri de lapte, 2 linguri de cacao, 150 g faina si o lingurita de bicarbonat. Se coc doua foi in tava tapetata cu ulei si faina – aluat de chec. Crema – o budinca de vanilie, 400 ml lapte, 4 linguri de zahar care se fierb, iar cand este rece se amesteca cu 200 g unt si 200 g zahar.
Asezarea se face: blat – crema – blat – crema – visine – glazura I – glazura II. Glazura I se face din sase albusuri batute spuma pe baie de aburi si douasprezece linguri de zahar. Glazura II, rece, consta in 3 linguri de apa fierbinte, 8 linguri de zahar pudra, 2 linguri de ulei si 2 linguri de cacao.
Prajitura Visinica se serveste dupa ce s-a racit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii