Untul se freaca spuma si se adauga galbenusurile, zaharul si vanilia. Compozitia se amesteca cu laptele, bicarbonatul si faina. Se adauga apoi albusu
Untul se freaca spuma si se adauga galbenusurile, zaharul si vanilia. Compozitia se amesteca cu laptele, bicarbonatul si faina. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina sare si se imparte compozitia in doua. Se adauga in prima compozitie o lingura de cacao si se toarna cele doua amestecuri, alternativ, intr-o tava tapetata. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mediu.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Tiramisu Prajitura televizor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii