Se pun intr-un castron si se fraca cu lingura zaharul, ouale si coaja de portocala. Se adauga apoi faina, scortisoara si bicarbonatul amestecat in fa
Se pun intr-un castron si se fraca cu lingura zaharul, ouale si coaja de portocala. Se adauga apoi faina, scortisoara si bicarbonatul amestecat in faina. Aluatul se framanta bine si se aduna in forma de minge. Se rupe din el cate o bucatica si se formeaza intre palme bule de marimea unei nuci. Se pun pe tava si se apasa cu degetul, cat sa se formeze o gropita in care se pune o jumatate de miez de nuca, migdala aluna. Se introduc in cuptor si se lasa la copt la foc mic.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de prajituri:
Turta dulce Prajitura snikers Prajituri simple
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii