Se pun intr-un castron si se fraca cu lingura zaharul, ouale si coaja de portocala. Se adauga apoi faina, scortisoara si bicarbonatul amestecat in fa
Se pun intr-un castron si se fraca cu lingura zaharul, ouale si coaja de portocala. Se adauga apoi faina, scortisoara si bicarbonatul amestecat in faina. Aluatul se framanta bine si se aduna in forma de minge. Se rupe din el cate o bucatica si se formeaza intre palme bule de marimea unei nuci. Se pun pe tava si se apasa cu degetul, cat sa se formeze o gropita in care se pune o jumatate de miez de nuca, migdala aluna. Se introduc in cuptor si se lasa la copt la foc mic.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de prajituri:
Turta dulce Prajitura snikers Prajituri simple
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii