Albusele se bat tare cu zaharul, sucul de lamaie si apoi se adauga pireul de castane si alunele tocate. Se lasa compozitia la rece peste noapte. Se pu
Albusele se bat tare cu zaharul, sucul de lamaie si apoi se adauga pireul de castane si alunele tocate. Se lasa compozitia la rece peste noapte. Se pune a doua zi intr-o punga taiata la un colt si se fac forme in tava pregatita cu hartie de copt. Se coc 10 min la 180 grade apoi 45 min la 120 grade.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii