Se freaca bine untul cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, galbenusurile. Se amesteca crema de unt cu faina, praful de copt dizolvat in putin lapte si
Se freaca bine untul cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, galbenusurile. Se amesteca crema de unt cu faina, praful de copt dizolvat in putin lapte si scortisoara. Se subtiaza aluatul cu laptele. Se spala merele, se curata de coaja si se rad. Se amesteca merele rase in aluat si acesta se pune in tava bine tapetata. Se coace aluatul pe jumatate, 15 minute.
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul si vanilia si se bate in continuare pana ce albusul nu cade din lingura. Bezeaua obtinuta se toarna peste compozitia din tava. Se pune din nou tava in cuptorul cald si se coace aluatul, la foc moderat, inca 30 de minute.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Tarta cu visine
Prajitura cu mere
Placinta cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii