Se freaca bine untul cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, galbenusurile. Se amesteca crema de unt cu faina, praful de copt dizolvat in putin lapte si
Se freaca bine untul cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, galbenusurile. Se amesteca crema de unt cu faina, praful de copt dizolvat in putin lapte si scortisoara. Se subtiaza aluatul cu laptele. Se spala merele, se curata de coaja si se rad. Se amesteca merele rase in aluat si acesta se pune in tava bine tapetata. Se coace aluatul pe jumatate, 15 minute.
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul si vanilia si se bate in continuare pana ce albusul nu cade din lingura. Bezeaua obtinuta se toarna peste compozitia din tava. Se pune din nou tava in cuptorul cald si se coace aluatul, la foc moderat, inca 30 de minute.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Tarta cu visine
Prajitura cu mere
Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii