Macinam nucile faramituri. Punem un castron deasupra unei oale cu apa in fierbere mica avind grija sa nu ajunga castronul la apa(baine marie)adaugam i
Macinam nucile faramituri. Punem un castron deasupra unei oale cu apa in fierbere mica avind grija sa nu ajunga castronul la apa(baine marie)adaugam in castron toate ingredientele si amestecam pana se topeste zaharul. O racorim. punem in tava la distanta de 2 cm. Cate o lingurita (marimea unei nuci) din amestecatura.coacem in cuptor incalzit la 180grade pana primesc culoare si pe suprafata prajiturelelor se produc crapaturi. Se scot fierbinti (sint putin moi,nici o grija) se racesc bine, se pun intro cutie si se inchid ermetic.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii