Se pune faina intr-un castron. Deasupra se toarna 250 ml lapte caldut. Se zdrobeste drojdia, se amesteca cu 1 lingurita de zahar si putina faina. Se l
Se pune faina intr-un castron. Deasupra se toarna 250 ml lapte caldut. Se zdrobeste drojdia, se amesteca cu 1 lingurita de zahar si putina faina. Se lasa 15 min la dospit. Se adauga 50 g zahar, zahar vanilat, oua si ulei. Se framanta totul si se lasa 30 min la dospit. Se amesteca 6 linguri de lapte cu amidonul alimentar. Restul de lapte se fierbe cu zaharul. Se adauga amidonul dizolvat si se fierbe la foc mic. Se lasa sa se racesca. Se adauga smantana.
se lasa fructele la scurs.se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.se toarna 1/2 din compozitia de lapte si smantana si se pun fructele.se toarna si restul .se presara cu fulgi de migdale si se lasa tava 15-20min inainte de a o pune la copt.se coace la foc potrivit.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii