Se pune faina intr-un castron. Deasupra se toarna 250 ml lapte caldut. Se zdrobeste drojdia, se amesteca cu 1 lingurita de zahar si putina faina. Se l
Se pune faina intr-un castron. Deasupra se toarna 250 ml lapte caldut. Se zdrobeste drojdia, se amesteca cu 1 lingurita de zahar si putina faina. Se lasa 15 min la dospit. Se adauga 50 g zahar, zahar vanilat, oua si ulei. Se framanta totul si se lasa 30 min la dospit. Se amesteca 6 linguri de lapte cu amidonul alimentar. Restul de lapte se fierbe cu zaharul. Se adauga amidonul dizolvat si se fierbe la foc mic. Se lasa sa se racesca. Se adauga smantana.
se lasa fructele la scurs.se intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.se toarna 1/2 din compozitia de lapte si smantana si se pun fructele.se toarna si restul .se presara cu fulgi de migdale si se lasa tava 15-20min inainte de a o pune la copt.se coace la foc potrivit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii