Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul obtinut se toarna in form
Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul obtinut se toarna in forme de migdale unse cu unt si tapetate cu faina. Se pun in cuptor aproximativ 20 de minute.
Pentru crema faina se amesteca cu laptele si zaharul, avand grija sa nu faca cocoloase si se fierbe pana debine densa. Se lasa sa se raceasca. Se adauga nucile tocate si 100 g unt. Prajiturelele in forma de migdale se lipesc cu aceasta crema (cate doua).
Se presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Prajitura cu prune
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii