Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul obtinut se toarna in form
Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul obtinut se toarna in forme de migdale unse cu unt si tapetate cu faina. Se pun in cuptor aproximativ 20 de minute.
Pentru crema faina se amesteca cu laptele si zaharul, avand grija sa nu faca cocoloase si se fierbe pana debine densa. Se lasa sa se raceasca. Se adauga nucile tocate si 100 g unt. Prajiturelele in forma de migdale se lipesc cu aceasta crema (cate doua).
Se presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Prajitura cu prune
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacHumus reţetă
Humus reţetă cu ardei copt si masline negrePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii