Faina se amesteca cu untul, zaharul, zaharul vanilat si se framanta aluatul obtinut bine. Se lasa in repaus jumatate de ora, dupa care se intinde o f
Faina se amesteca cu untul, zaharul, zaharul vanilat si se framanta aluatul obtinut bine. Se lasa in repaus jumatate de ora, dupa care se intinde o foaie de jumatate de cm grosime, se taie cu paharul in forma de rondele si se pun la copt in cuptor. Dupa ce s-au copt, se scot, se lasa la racit si se ung cu marmelada. Deasupra se pudraza cu zahar.
Se servesc cu lapte sau cacao cu lapte.
Alte retete:
Lapte de pasare
Papanasi fierti
Chec pufos
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii