Ca la orice prajitura incepem cu prepararea blatului. Mai intai se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galb
Ca la orice prajitura incepem cu prepararea blatului. Mai intai se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.
Crema:
Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca.
Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza. Dupa ce a stat un timp la rece se taie felii.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii