Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii mac
Laptele se fierbe impreuna cu cacaoa, esenta de rom, zaharul pana cand da in clocot. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se pune peste biscuitii macinati si se amestec pana poate fi modelat. Se intinde o foaie si deasupra se pune crema.
Crema: margina moala se freaca cu 5 linguri zahar pudra si se adauga nuca de cocos. Se intinde peste biscuiti si se ruleaza.
Se serveste dupa ce a stat la frigider 3-4 ore.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii