Se prepara un blat din ingredientele de mai sus si se pune la copt. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se ruleaza cu un servet. Separat, se pun
Se prepara un blat din ingredientele de mai sus si se pune la copt. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se ruleaza cu un servet. Separat, se pun la fiert laptele, ouale si zaharul, amestecand continuu. Dupa ce a inceput sa dea in clocot compozitia, se adauga gelatina inmuiata in apa. Se lasa la racit compozitia si se amesteca apoi cu branza de vaci, lichiorul, vanilia si la urma se incorporeaza frisca batuta. Se pune crema, peste blatul desfacut, se ruleaza, apoi se orneaza cu glazura de ciocolata preparata din ciocolata topita in ulei.
Rulada se pastreaza la frigider.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajitura snikers Lapte de pasare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryUrmand sfaturile voastre pentru sarmale va impartasesc varianta mea personalizata a acestor sarmale..sper sa va placa
Sarmale in foi de varza creataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii