Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se to
Se incalzeste cuptorul din timp. Se bate in mixer albusurile cu zaharul adaugat incet. Se adauga galbenusurile si cacao si se amesteca cu grija. Se toarna in tava, se coace 10-15 minute la 180 grade. Se scoate cald din tava si se ruleaza intr-un prosop umed pina se raceste. Separat se topeste ciocolata cu smintina. Se raceste in congelator dar sa nu inghete. Se bate pana devine o crema pufoasa. Se unge rulada inauntru si deasupra.
Se taie feli dupa pofta
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii