Se bat foarte bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul si se adauga incet faina si untul topit si rece. Dupa aceea se adauga mestecind foarte incet cu
Se bat foarte bine cu mixerul galbenusurile cu zaharul si se adauga incet faina si untul topit si rece. Dupa aceea se adauga mestecind foarte incet cu o lingura albusurile batute spuma.
Se imbraca o forma dreptunghiulara cu hirtie pentru cuptor si se varsa compozitia dupa care se pune la copt la temperatura de 180° pentru 15 minute.
Cind e gata se rastoarna pe un prosop curat peste care s.a presarat zahar pudra si se ruleaza prosopul cu blatul inautru si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se face crema incalzind smintina si cind e fierbinte se adauga ciocolata facuta bucatele si la urma romul, mestecind bine sa se topeasca toata ciocolata si apoi se da la frigider sa se raceasca.
Cind e rece se amesteca cu frisca
Se desface rulada facuta cu prosopul si se intinde un strat de crema si deasupra se pun capsunile taiate bucatele dupa care se ruleaza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii