Rulada cu crema de branza si mure este o prajitura de casa delicioasa cu branza, pe care o puteti pregati cu fructele preferate.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra , zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie. Se adauga smantana si uleiul. Se omogenizeaza si se adauga faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca cu o lingura prin rastunare.
Se desparte cantitatea de compozitie in doua boluri, iar in unul se adauga cacaoa cernuta. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt(38/43 cm), alternandu-se cele doua culori si se coace la 180 de grade timp de 25-30 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.
Intre timp se face umplutura:
Branza se amesteca cu zaharul pudra, smantana si cu murele care au fost mixate la robot. Se da umplutura la rece timp de 1/2 ora si apoi se intinde pe rulada. Se infasoara intr-o folie de plastic si se da la rece.
Rulada cu crema de branza si mure se taie in felii si se pudreaza cu zahar pudra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii