Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un p
Galbenusurile se freaca cu zaharul si putina apa calduta. Separat se bat albusuruile spuma, dupa care se toarna peste galbenusuri, apoi se adauga un plic de zahar vanilat si faina, alternativ. Se tapeteaza o tava de placinta cu ulei si se toarna compozitia inea. Se lasa la copt, in cuptorul incins, dar nu prea mult, ca sa se poata rula. Se rastoarna apoi pe un servet curat si se presarat cu zahar si se ruleaza. Separat, se prepara crema. Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si se bat pe foc pana ce compozitia creste. Se lasa la racit, dupa care se toarna peste untul frecat cu cacaua. Se unge rulada cu crema preparata, se ruleaza si se lasa la rece.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii