Rulada cu nuca este un desert delicios care va fi pe placul oricui. Se prepara din urmatoarele ingrediente: zahar, nuca, cacao, margarina.
Rulada cu nuca si cacao este un dulce rapid si trebuie sa procedezi astfel: se bat albusurile de la oua cu zaharul pudra, apoi se adauga nuca prajita si cacaua. Se intinde intreaga compozitie pentru rulada pe o folie de plastic unsa cu margarina si pudrata cu zahar. Separat se pregateste crema. Galbenusurile ramase se fierb in apa clocotita cu putin otet. Intre timp se freaca margarina cu cele 4 linguri de zahar pudra. Dupa ce au fiert galbenusurile se dau prin razatoare si se amesteca cu margarina. Crema obtinuta se intinde peste foaia de nuca si se ruleaza. Se pune la frigider pentru 2-3 ore. Dupa racire se taie in bucati si poate fi servita.
Alte preparate cu nuca:
Cornulete cu nuca
Cozonac cu nuca
Fursecuri fragede cu nuca
Cozonac cu nuca
Fursecuri fragede cu nuca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii