1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc. 2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omog
1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omogena.
3. Tapetezi tava cu hartie unsa cu unt, intinzi compozitia uniform si o coci la foc potrivit.
Crema:
1. Freci untul cu zaharul si galbenusurile.
2. Topesti la foc mic ciocolata, adaugi cafeaua , apoi pui untul, putin cate putin si amesteci bine.
3. Ungi blatul cat e cald cu jumatate din crema si rulezi.
4. Restul de crema il intinzi deasupra ruladei.
5. Cu ajutorul furculitei faci striuri pe toata lungimea prajiturii si pudrezi cu fulgi de cocos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii