Rulada de cafea

1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc. 2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omog

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 125 g zahar
  • 125 g faina
  • 60 g unt
  • Pentru crema: 300 g unt
  • 6 galbenusuri
  • 150 g ciocolata neagra
  • 60 g zahar
  • zahar pudra
  • 4 linguri de cafea

Mod de preparare

1. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc.

2. Adaugi treptat faina, apoi albusurile batute spuma si amesteci totul pana obtii o compozitie omogena.

3. Tapetezi tava cu hartie unsa cu unt, intinzi compozitia uniform si o coci la foc potrivit.

Crema:

1. Freci untul cu zaharul si galbenusurile.

2. Topesti la foc mic ciocolata, adaugi cafeaua , apoi pui untul, putin cate putin si amesteci bine.

3. Ungi blatul cat e cald cu jumatate din crema si rulezi.

4. Restul de crema il intinzi deasupra ruladei.

5. Cu ajutorul furculitei faci striuri pe toata lungimea prajiturii si pudrezi cu fulgi de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori