Piureul de castane se amesteca bine cu untul si cu galbenusurile. Pentru cea de-a doua crema se amesteca nuca macinata cu cacaua, zaharul vanilat, z
Piureul de castane se amesteca bine cu untul si cu galbenusurile. Pentru cea de-a doua crema se amesteca nuca macinata cu cacaua, zaharul vanilat, zaharul pudra, untul si galbenusurile si se bat pana la omogenizare. Se intinde pe o foaie de pergament umezita un strat din prima crema si deasupra un strat din a doua crema. Se ruleaza totul si se da la frigider. Dupa ce s-a racit, se orneaza rulada cu frisca, apoi se taie felii.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Turta dulce Prajitura snikers

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii