Rulada economica cu marmelada este simpla. Ingredientele pentru prajitura sunt: oua, marmelada, sare, faina.
Rulada cu marmelada se face astfel: se freaca untura cu zaharul, se amesteca cu plamadeala (drojdia crescuta in putin lapte amestecat cu faina ), se adauga sarea, ouale batute, restul de lapte, se amesteca faina. Se face o coca moale care nu se lasa sa creasca. Se intinde o foaie subtire, se unge cu marmelada, se presara deasupra câteva nuci taiate felii si se ruleaza. Se pune in tava unsa si se coace la foc potrivit. Din aceasta compozitie ies doua rulouri.
Allte dulciuri recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii