Se prepara aluatul din ingredientele indicate. Se taie aluatul in fasii lungi de 30 cm si late de 2 cm. Se infasoara fasiile pe tuburi speciale de le
Se prepara aluatul din ingredientele indicate. Se taie aluatul in fasii lungi de 30 cm si late de 2 cm. Se infasoara fasiile pe tuburi speciale de lemn sau de tabla. Se pun rulourile in tava, se ung cu ou si se coc, la foc moderat, timp de 30 de minute.
Cand se racesc rulourile se scot de pe suporturi, se umplu cu frisca si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Prajitura cu capsuni si frisca
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaFie ca le pregatiti de Valentine's Day, de Dragobete sau in alta zi, aceste fursecuri sunt la fel fe grozave. Cu ciocolata,...
Desert fursecuri cu ciocolata si portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii