Se prepara aluatul din ingredientele indicate. Se taie aluatul in fasii lungi de 30 cm si late de 2 cm. Se infasoara fasiile pe tuburi speciale de le
Se prepara aluatul din ingredientele indicate. Se taie aluatul in fasii lungi de 30 cm si late de 2 cm. Se infasoara fasiile pe tuburi speciale de lemn sau de tabla. Se pun rulourile in tava, se ung cu ou si se coc, la foc moderat, timp de 30 de minute.
Cand se racesc rulourile se scot de pe suporturi, se umplu cu frisca si se pudreaza cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Prajitura cu capsuni si frisca
Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii