Se prepra un aluat din toate ingredientele care se framanta bine si se imparet apoi in patru. Se intinde fiecare foaie in parte si se umple cu crema
Se prepra un aluat din toate ingredientele care se framanta bine si se imparet apoi in patru. Se intinde fiecare foaie in parte si se umple cu crema preparata anterior din 6 linguri cu miere si unt cat o nuca, amestecate pe foc. Se presara nuca macinata peste fiecare foaie si se ung apoi marginile. Se asaza mici bucatele de rahat si se ruleaza. Rulourile astfel obtinute se pun in tava si se introduc in cuptor, la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Prajituri delicioase Tiramisu Gogosi pufoase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii