Rulouri de branza cu marmelada

Pentru rulourile cu marmelada se face un aluat din branza de vaca, unt, faina, zahar, sare si bicarbonat. Se framanta bine, se intinde o foaie groasa ca de taitei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza de vaca
  • 150 g unt
  • 150 g faina
  • 2 linguri rase zahar
  • un praf de sare
  • un varf de lingurita bicarbonat
  • 2 linguri marmelada si
  • ou pentru uns deasupra.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu marmelada se face un aluat din branza de vaca, unt, faina, zahar, sare si bicarbonat. Se framanta bine, se intinde o foaie groasa ca de taitei, se taie dreptunghiuri potrivit de mari, se ung cu marmelada, se fac sul, se ung cu ou, se presara zahar si se coc la foc potrivit.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc