Zaharul se freaca spuma cu galbenusurile. Se adauga coaja si zeama de lamaie, pesmetul si se amesteca bine. Se incorporeaza apoi albusurile batute sp
Zaharul se freaca spuma cu galbenusurile. Se adauga coaja si zeama de lamaie, pesmetul si se amesteca bine. Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma cu sare si se toarna compozitia intr-o forma de savarina. Se pune la copt, la foc mediu. Dupa ce s-a racit, se scoate din forma si se insiropeaza cu siropul preparat din zaharul fiert cu apa si rom.
Savarina se serveste umpluta si ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere Prajitura snikers Prajitura televizor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii