Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat pana ce compozitia se albeste. Separat se bat si albusurile si se amesteca in galbenusuri. S
Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat pana ce compozitia se albeste. Separat se bat si albusurile si se amesteca in galbenusuri. Se pune apoi pesmetul si se unge forma de savarina cu unt. Se toarna compozitia si se introduce in cuptorul cald. Dupa ce s-a copt, se rastoarna savarina si se toarna peste ea siropul cu rom si se lasa sa se raceasca.
Se serveste garnisita cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Prajitura snikers
Prajituri simple

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii