Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga faina, putin cate putin, se amesteca si apoi se pun nucile. Albusurile se bat spuma tare
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga faina, putin cate putin, se amesteca si apoi se pun nucile. Albusurile se bat spuma tare si se inglobeaza usor in compozitie. Se toarna compozitia in tava tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 15 minute.
Se taie romburi si se presara cu zahar.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu nuci
Cornulete cu nuca
Prajitura cu mere si nuci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii