Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga faina, putin cate putin, se amesteca si apoi se pun nucile. Albusurile se bat spuma tare
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga faina, putin cate putin, se amesteca si apoi se pun nucile. Albusurile se bat spuma tare si se inglobeaza usor in compozitie. Se toarna compozitia in tava tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 15 minute.
Se taie romburi si se presara cu zahar.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu nuci
Cornulete cu nuca
Prajitura cu mere si nuci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii