Amestecam faina cu praful de copt, adaugam ouale batute, sarea, mararul maruntit, uleiul, iaurtul, smantana si le framantam bine. Adaugam maslinele st
Amestecam faina cu praful de copt, adaugam ouale batute, sarea, mararul maruntit, uleiul, iaurtul, smantana si le framantam bine. Adaugam maslinele stoarse si maruntite si sfaramam deasupra branza feta si framatam din nou. Intindem aluatul pe o suprafata presarata cu faina, la doua degete grosime. Formam semilune. Le pozitionam in tavi captusite cu hartie de copt si le ungem cu galbenusul de ou batut. Presaram cu susan si chimen din abundenta. Le coacem in cuptorul pre-incalzit jumatate de ora.
Alte prajituri recomandate
Prajitura de branza
Tarta cu fructe
Torturi cu capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii