Fierbem orzul in lapte cu zahar pana devine moale, adaugam coaja rasa de la lamaie/portocala, zaharul vanilat, scortisoara, decoram cu stafide, astept
Fierbem orzul in lapte cu zahar pana devine moale, adaugam coaja rasa de la lamaie/portocala, zaharul vanilat, scortisoara, decoram cu stafide, asteptam pana absoarbe lichidul si se raceste. Turnam crema in foile de strudel si il coacem. Lasam la odihnit. Presaram cu zahar pudra. (Se poate prepara si cu gris in lapte sau orez)
Alte retete de prajituri gasiti mai jos
Placinta mere
Prajitura mere
Prajitura cu capsuni

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii