Tarta cu branza de vaci

Se scurge bine branza, ca sa nu ramana zer in ea. Se bat galbenusurile, apoi albusurile care se amesteca cu galbenusurile, se adauga branza, sarea, u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 125 gr unt
  • 60 gr zahar
  • 1 ou
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr branza de vaci
  • 4 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • sare
  • 125 gr unt topit
  • 2 linguri zahar
  • 100 gr smantana
  • 100 gr migdale taiate

Mod de preparare

Se scurge bine branza, ca sa nu ramana zer in ea. Se bat galbenusurile, apoi albusurile care se amesteca cu galbenusurile, se adauga branza, sarea, untul topit, zaharul si smantana. Intre timp, se prepara aluatul sfaramicios pentru tarta, din ingredientele indicate, se intinde o foaie si se pune in forma de tarta unsa cu unt. se pune umplutura peste aluat, se presara migdale si se pune tarta la cuptor, la foc moderat, timp de 35 de minute.

Se stropeste cu sos caramel sau cu sos de fructe. Alte retete de dulciuri:

Ciocolata casa de

Tarta cu fructe

Tarta cu caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori