Se face un aluat din ingredientele indicate, se intinde o foaie de 5 mm, se pune in forma de tarta si se inteapa aluatul. Se face crema, frecand zaha
Se face un aluat din ingredientele indicate, se intinde o foaie de 5 mm, se pune in forma de tarta si se inteapa aluatul. Se face crema, frecand zaharul cu ouale si cu galbenusurile, care se amesteca cu faina si laptele. Se incorporeaza untul si vanilia. Se toarna crema peste aluat, se pune forma in cuptor si se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se scoate din forma dupa ce s-a racit. Alte retete de dulciuri:
Placinta cu branza
Tiramisu
Cremsnit

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii