Se face un aluat fraged, numai ca se frmanta mai mult ca sa fie cat mai elastic. Se pune aluatul in forma de tarta unsa si se acopera cu un strat de
Se face un aluat fraged, numai ca se frmanta mai mult ca sa fie cat mai elastic. Se pune aluatul in forma de tarta unsa si se acopera cu un strat de crema de vanilie. Se curata merele, se taie felii subtiri, se aseaza peste crema si se pune tarta in cuptor, timp de 40 de minute. Se coace la foc potrivit.
Cand este rece, tarta se acopera cu un strat de gem de caise. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu crema de caramel
Tarta cu fructe
Turta dulce
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteCa aperitiv, fel principal, de luat la pachet, fie rece, fie calda, puteti servi aceasta tarta...Prea buna, prea delicioasa!
Tarta cu dovlecei, ricotta si mozzarellaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii